Volvos elbilar – ordna med laddbox hem innan du får hem din nya elbil

Du kan ta steget in i framtiden med en elbil. Trots att bilar drivna av fossila bränslen fortfarande är i bruk blir elbilsmarknaden större för varje dag som går.

Den gröna tekniken går hand i hand med utvecklingen av eldrivna fordon. Därför är det idag billigare med elbil än förut och även att komplettera med en laddbox hemma är billigare, eftersom det finns miljöpremier du kan utnyttja.

Hur funkar en laddbox i hemmet

Idag kan alla bli miljöhjältar genom att förse elbilen med grön el genom en laddbox i hemmet. Förutom att du aktivt bidrar till en hållbar utveckling genom att ställa om till miljövänlig elbil är det också smidigt att ladda hemma. Istället för att behöva vänta på din tur under tiden elbilen blir laddad på en laddstation kan du smidigt ladda hemma.

Det här innebär att du köper laddboxen och installerar den i hemmet. Du kan därefter ladda din elbil över natten. Därmed sparar du väldigt mycket tid.

Köp laddbox som passar till din elbil

Du kan ha en laddbox i hemmet, sommarstugan men även i en bostadsrättsförening. Kolla på nätet och hitta prisvärda laddboxar som passar din Volvo.