Bilsportsresor

Om man är bilgalen är det inget snack om saken, semestern blir en bilsportresa! Det är kanske inte intressant för hela familjen men det kan vara en skön getaway för pappan och hans kompisar. Formel 1 har precis gått av stapeln och fler spännande lopp kommer att köras ända fram till november. Spanien och Monacos GP är till exempel klassiker som är fantastiska att uppleva på plats.

rally

Andra typer av sportresor kan vara roliga upplevelser både för privatpersoner och företag. Om man åker som grupp är det möjligt för de som inte är intresserade att planera in något annat. Gosport travel erbjuder paketresor till 14 olika länder och 21 städer inom alla möjliga events, till exempel rugby, NFL, tennis, Formel 1 och Nascar. Via dem är det också möjligt att boka grupp- och konferensresor.

Var ute i god tid

Om man vill boka en sportresa för sitt favoritevent som snart kommer att gå av stapeln, bör man se till att vara ute i god tid med att boka sina biljetter för bästa priser och platser. Beroende på hur populärt eventet som man vill åka på är kan biljetterna säljas slut fort. Det är speciellt viktigt att boka i tid om man är en grupp med människor som vill åka, för att vara säker på att alla plats på resan. Även om det finns biljetter kvar är det bra att vara ute i god tid att man hinner få biljetterna till själva eventet i tid, innan avresan. Det kan ta en dag extra att få dem eftersom de skickas med vanlig post. Om man vet med sig i tid att man ska resa är det också lättare att hinna beställa hem matchtröjor till alla som ska åka med. På så vis kan ni stödja er favorit och visa att ni hejar på hen.

Försöka hinna med annat

Dessa resor som ni gör för att se någon form av motorsport kan ju innebära att ni får tid för annat. Det kan vara att utforska sevärdheter på den plats ni åkt till. Men det kan även vara så att ni vill shoppa om det finns något som kan intressera. Försök hinna med annat också även om det är motorsport som står högst på lista av saker att uppleva.