Sugen på en elbil

Försäljningen av elbilar fortsätter att öka. Med tanke på den senaste tidens bensinpriser och den ökade miljömedvetenheten så kommer försäljningen bara att öka. Alltfler svenskar är positivt inställda till elbilar.

I nuläget är just el det populäraste drivmedlet i Sverige. Trots alla fördelar finns det de som tvekar inför att skaffa en elbil. Anledningen till detta är många gånger brist på laddstationer.

Ladda bilen hemma

Över 60 procent av de som har en laddbil laddar den hemma. Innan en installation av laddstation finns det en del saker att tänka på. Även om laddboxarna blivit billigare och mer effektiva så kan det vara bra att vända sig till en expert för att få hjälp. Förmodligen vill du ha hjälp och råd av ett företag som hjälper dig med en individuell bedömning av vad som passar dig och dina behov. Ta en titt här om du vill komma i kontakt med ett företag som har full koll på all utrustning som behövs till laddstationen men som även hjälper dig att avgöra om du ska ha en laddstolpe eller laddbox. Som en följd av detta kommer du känna dig trygg och säker när du ordnar en laddplats till din bil.